Новини

Вахтанг Кіпіані презентує у Чернівцях книгу «Справа Василя Стуса»

Він розповість, за що насправді судили українського поета і дисидента.

17 червня у Медіацентрі Belle vue (вул. О. Кобилянської 2), відбудеться презентація нової книги відомого журналіста Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса». Початок о 17:30.

Редактор видання «Історична правда», ведучий програми «Історична правда» на телеканалі ZIK, викладач магістерської програми з журналістики Українського католицького університету у Львові та кафедри «PR» у Національному університеті «Києво-Могилянська академія», засновник Музею-архіву преси Вахтанг Кіпіані приїде до Чернівців, щоб розповісти за що насправді судили українського поета і дисидента.

Кримінальна справа Василя Стуса відтепер доступна кожному українцю. Дайджест матеріалів, документи з колишнього архіву КДБ – протоколи судових засідань, обшуків і допитів, а ще покази свідків, спогади товаришів і листи поета з тюрми.


«Справа Василя Стуса» розповідає не лише про тих, хто нищив поета. А й містить маловідомі свідчення тих, хто, ризикуючи власною свободою, боронив Стуса у суді. Ця книжка не лише проливає світло на кримінальну справу, а й дає зрозуміти, якою Василь Стус був людиною.

Реєструйтеся за посиланням.

Організатори з устрічі – УАЛ Чернівці.

Коментарі