Новини

Каспрук поновив Мартинюка на посаді

До виконання службових обов’язків Сергій Мартинюк приступить 14 червня. 

Фото Чернівецької міської ради

Міський голова Олексій Каспрук поновив своїм розпорядженням на посаді начальника управління освіти Чернівецької міської ради Сергія Мартинюка. До виконання своїх обов’язків він приступить уже завтра, 14 червня.

«Під час поновлення на посаді взяли до уваги, що постановою Чернівецького апеляційного суду від 8 лютого 2019 року закрито провадження у справі притягнення до адміністративної відповідальності Сергія Мартинюка за порушення порядку обліку, зберігання та використання документів, які містять службову інформацію, за відсутністю у діях посадовця складу адміністративного правопорушення.

Зазначена постанова суду є остаточною й оскарженню не підлягає, а отже, і підстава, яка послугувала для звільнення Сергія Мартинюка із займаної посади, відсутня», – ідеться у повідомленні міської ради.  

У коментарі «Шпальті» Сергій Мартинюк розповів, що за п‘ять днів буде рівно пів року, відколи його звільнили.

«Судовий процес ще триває. Це тягнеться вже дуже довго – Василь Продан змінив адвоката, і йому потрібно більше часу на детальний розгляд справи. Наступне судове засідання відбудеться 26 червня. Тож міський голова прийняв рішення поновити мене на посаді начальника управління освіти. Вже завтра у мене перший робочий день», – сказав він.

Сергієві Мартинюку зберегли раніше присвоєний 11-й ранг у межах п’ятої категорії посад місцевого самоврядування та надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 30% до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

 

 

Коментарі