Новини

Чернівецький лікар Денис Колюбакін став «Татом року»

Він хоче привернути увагу до будівництва перинатального центру в Чернівцях. 

Чернівецький лікар-анестезіолог, завідувач реанімації новонароджених першого пологового будинку Чернівців Денис Колюбакін переміг на всеукраїнському конкурсі «Тато року» у категорії «Тато-лікар».

Як розповів Денис у коментарі «Шпальті», ця перемога дала йому можливість ще раз нагадати суспільству про потребу завершення будівництва перинатального центру в Чернівцях.

«Я не самовисуванець, мене на конкурс подав благодійний фонд. Ця перемога стала для мене трохи сюрпризом. Та я радий, що мав можливість ще раз привернути увагу до нашого перинатального центру. Конкурс не передбачає підтримки на втілення планів, але у мене була нагода поспілкуватися з високопосадовцями про цю проблему, розповісти про це на всю країну. Можливо, це якось посприяє будівництву перинатального центру. А у мене мета далі така ж, як і була – покращувати виходження діток і зменшити малюкову смертність», – сказав переможець конкурсу.

Денис Колюбакін – щасливий батько двох передчасно народжених діток: хлопчика шести років та дочки чотирьох років. Має 15-річний стаж роботи у реанімації новонароджених обласної клінічної лікарні Чернівців.

«Улюблена робота та сім’я займають увесь час і все серце, а співпраця з благодійними фондами та просто добрими людьми-волонтерами дозволяє наповнювати реанімацію новонароджених такою необхідною для виходжування тяжкохворих діток апаратурою», –каже він.

 

 

Коментарі