Новини

У Чернівцях почали чистити аварійні ділянки костелу. Охочих запрошують допомогти

У суботу на території костелу відбудеться масове прибирання. 

У Чернівцях почали чистити аварійні ділянки фасаду костелу Пречистого Серця Ісуса.

Роботи проводять за зібрані кошти з фестивалю «Vorobkevych Fest». Тоді волонтери зібрали більше 6 тисяч гривень на реставраційні роботи цієї локації.

У суботу, 15 червня, планують масове прибирання території костелу та всередині приміщення. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила Христя Венгринюк. Усі охочі можуть долучитися до прибирання.

«Я дивилася на цю церкву і не розуміла, чому сучасний світ не може підтримати Її, аби, нарешті, відродити це Диво. Напевно, на все свій час… Цей Костел, справді, живий. В ньому така Душа, наче там і живе Ісус. Я просто не можу цього не написати, костел реставрується лише за наші кошти, приходьте до Нього і допоможіть хто чим і як може. У цю суботу на 10 ранку планується масове велике прибирання. Хто відчуває Серцем – йдіть до Нього, це якась благодатна дивовижа бути корисним Йому», – написала письменниця.

Нагадаємо, з 29 по 31 травня у Чернівцях проходив фестиваль класичної музики «Vorobkevych fest». Організаторам фестивалю вдалося зібрати більше 6 тисяч гривень. Усі кошти підуть на реставрацію костелу Пресвятого Серця Ісуса.

Коментарі