Новини

Я хочу танцювати. У Чернівцях відбувся благодійний зірковий вечір. Фото

На заході були вишукані моделі, розкішні дизайнерські сукні та стильна розважальна програма.

У «Бартці» відбувся благодійний захід «Я хочу танцювати», на якому всі охочі могли долучитися до збору коштів на дороговартісну операцію буковинці Марині Гуцуляк. На вечорі вдалося зібрати 25 655 гривень. Орієнтована вартість операції становить 30000 доларів.

Дівчина запросила відомих дизайнерів, танцівників та співаків міста, аби влаштувати свято моди та краси для відвідувачів. Зокрема свої колекції для продажу презентували дизайнерки Оксана Татарин, Тетяна Стрілецька, Юліана В’юга. До аукціону дизайнерського одягу долучилася й Studio_fleur Олесі Кокоткіної. Неймовірно ніжною була колекція суконь від Марини Гуцуляк.

Чудові танцювальні номери подарували артисти відомих студій І. Величка, П. Берника та В. В’юги. Також виступили Андрій Рибарчук, Михайло Грицкан, Олександр Атодирес, шоу-група «Вікторія» та інші. Провели свято Олександр Тіпі та Поліна Моргун.

Нагадаємо, 28-річна Марина хворіє з семи років. Тоді у неї виявили пухлину лівого бедра. Через неправильне лікування ситуація тільки погіршилася. Дівчина весь час приймає знеболювальні та ходить тільки з милицею.

«Діагнозфіброзна дисплазія кістки, яка постійно прогресує. Лікувалася в Україні, була двічі прооперована в Києві, але все безрезультатно. Наразі в Ізраїлі є лікар, який обіцяє допомогти. Мені потрібна заміна стегнової кістки. Це такий імплант, який зростатиметься з моєю кісткоюноги. Після цього необхідна буде ще заміна суглоба. Це все можна зробити за одну операцію. Вона коштує 30 тисячдоларів, та, крім цього, є ще багато затрат. Тішать прогнози. Мені сказали, що після цього я ходитиму без милиць і не відчуватиму болю у нозі»розповіла Марина Гуцуляк.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку

5168 7427 1922 7229 (гривня)

Гуцуляк Марина Петрівна

МФО банку: 305299

Мобільний номер: 0688827550

 

Альона Чорна 

            

Коментарі