Новини

Чернівецькі лучники здобули медалі на літній Універсіаді України

Буковинці на змаганнях у Львові виграли три золоті, одну срібну та дві бронзові нагороди.

З 27 по 31 травня у Львові відбулася літня Універсіада України зі стрільби з лука. У змаганнях взяли участь студентські команди Вінницької, Рівненської, Чернівецької, Сумської, Харківської, Одеської, Львівської областей та Києва. Загалом свої сили у стрільбі з блочного й олімпійського луків випробували близько 100 студентів-спортсменів.

Читайте також: 200 лучників змагатимуться у Чернівцях на етапі Кубка України

Чернівецькі лучники на Універсіаді здобули шість медалей: три золоті, одну срібну та дві бронзові. Перше місце серед чоловіків посів Іван Кожокарь, який на змаганнях представляв Сумський державний педагогічний університет імені Макаренка. Крім того, разом зі ще одним чернівчанином Ігорем Омельченком Іван Кожокарь виграв «золото» у командних змаганнях. Ще одне перше місце – в активі Олександри Кукурудзяк. Вона стала кращою у міксі разом із львів’янином Борисом Букатевичем. Також Олександра Кукурудзяк здобула «срібло» у змаганнях серед жінок.

Ще дві бронзові медалі для Буковини виграли студенти ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Яна Орлик посіла третє місце серед жінок, а також у міксі в парі з Владиславом Черкезом. Про це повідомили у Чернівецькій федерації стрільби з лука.

 

Коментарі