Новини

Футболісти чернівецької «Спарти» зіграли заключні матчі чемпіонату України. Фото

Юнаки команд U-15 та U-17 зустрічались із однолітками з Чорткова.

26 травня на полі зі штучним покриттям ФОК «Олімпія» відбулись матчі останнього 18 туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України (Перша ліга, 5 група). Чернівецька «Спарта» приймала однолітків із «Кристала» (Чортків). Спочатку за три очки змагалися команди U-17. «Спартанці» першими забили гол, однак у підсумку поступились із рахунком 2:3 та посіли останнє місце у турнірній таблиці.

«Неможливо за 9 місяців зробити те, що треба робити 9 років. Але все одно ми з хлопцями системно працювали та навчали їх принципів інтелектуального футболу. Результатом ми незадоволені, проте задоволені об’ємом виконаної роботи. «Спарта» росте», – розповів у коментарі «Шпальті» спортивний директор «Спарти» Григорій Чурілов.

Читайте також: У спартанських умовах. Григорій Чурілов про виховання юних футболістів у ДЮФК «Спарта»

Водночас «Спарта» U-15 за підсумками чемпіонату посіла 4 місце у своїй групі. Хоча в матчі останнього туру чернівчани також поступились команді із Чорткова – 1:4.

«Перед початком сезону я казав, що хорошим результатом для нас буде п’яте місце в чемпіонаті. А вийшло так, що ми до останнього туру претендували на третю позицію», – сказав Григорій Чурілов.

Уже найближчим часом «Спарта» почне готуватися до нового сезону. За словами спортивного директора, головне завдання на літо – провести якісну селекцію гравців.

«Які б не були у нас ідеї, реалізовують їх на полі футболісти. У цьому плані важливо, щоб діти мали хорошу освіту у школі. Адже з такими хлопцями легше працювати і прогресувати», – розповів він.

До слова, перше місце у групах обох вікових категорій посіли юнаки чернівецької «Буковини».

Фото Ірини Болести

 

Коментарі