Новини

«БАрАхолка FEST». Чернівчан запрошують на перший благодійний розпродаж

Усі виручені з продажу кошти спрямують на допомогу дітям. 

25 травня у дворику Ратуші  (Центральна площа, 1) відбудеться перший родинний фестиваль «БАрАхолка FEST». Тут можна буде продавати та купувати різні речі – від одягу до іграшок. Виручені кошти організатори заходу передадуть на допомогу дітям. Нині ж фестиваль шукає волонтерів-продавців та тих, хто міг би пожертвувати свої речі для доброї справи.

Організатори закликають чернівчан долучитися до благодійного марафону #огорнидобром та водночас навести лад у шафі і допомогти діткам. Зокрема збирають вініл, одяг, іграшки, взуття, техніку, книги, товари для дому та всі інші прикольні штучки. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала благодійниця Ліна Сімака (Ільницька).

«Принести непотрібні речі можна за адресою: Центральна площа, 9 до 25 травня. Якість речей: те, що самі б купили, у належному для використання стані. Вживані речі повинні бути чистими, без запаху, без блішок, дірочок і явно видимих ​​латок. БАрАхолка FEST — перша в Чернівцях родинна барахолка, кошти з якої спрямовуються на допомогу дітям. Це не тільки продаж, це музика, напої, дитячі майстер-класи і безліч сюрпризів від організаторів. Приходь 25 травня за адресою Центральна площа, 1 (дворик Ратуші) — долучайся до великої родини веселих і креативних, купуй, продавай, розважайся — будь собою», — написала благодійниця.

За додатковою інформацією звертайтеся:

+380996271112

+380953344344

Також можна долучитися до групи у Вайбері.

Початок об 11:00.

Коментарі