Новини

Чернівецькі каратисти вдало виступили на міжнародному турнірі у Києві

Медалі наймасштабніших в Україні змагань «Kyiv Open Cup-2019» вибороли представники спортклубів «Maximum», «Лідер» і «Тай-Сен».

Фото karate.ua

18-19 травня у столиці відбувся 14-й міжнародний турнір із карате «Kyiv Open Cup-2019». Це наймасштабніші змагання, які входять до серії Прем’єр-ліги Української федерації карате. Цьогоріч у турнірі взяли участь понад 960 спортсменів з України, Білорусі, Казахстану та Ірану.

Вдало виступили і чернівецькі каратисти. Зокрема 6-те загальнокомандне місце серед 60 клубів посів СК «Maximum». Його представники вибороли вісім медалей: 4 золоті (Андрій Репчук, Георгій Піцул, Віра Фоглінська і Тарас Казів), 2 срібні (Даниїл Прохоров і Юлія Русу) та 2 бронзові (Стас Німіжан та Михайло Вепрюк).

Також у десятці найсильніших – чернівецький спортклуб «Лідер», у активі якого 6 призових місць. Андрій Заплітний, Гела Кірія та Назар Пранничук посіли перше місце, а Олександр Лєнський, Ілона Яковенко та Дмитро Скрипник – третє.

Ще чотири медалі вибороли каратисти клубу «Тай-Сен». Ірина Васкан здобула «золото», Михайло Панкратов – «срібло», а Нікіта Сокульський та Ігор Столока – «бронзу».

 

Коментарі