Новини

Чернівчан навчали основ маркетингу. Фото

Студенти ЧНУ послухали лекцію від спеціалістів однієї з провідних компаній Буковини.

22 травня у головному офісі компанії «МТА» провели майстер-клас для студентів ЧНУ «50 відтінків маркетолога майбутнього». Спеціалісти відділу маркетингу першого україномовного онлайн-магазину техніки розповіли, як зрозуміти, чого насправді хоче клієнт, і чому все наше життя – це продаж якихось продуктів.

«Хто такий маркетолог? Універсал, аналітик, логік? Насправді, правильної відповіді не існує. Це насамперед той, хто продає ідею, спосіб і стиль життя та утверджує думку, що певна інновація є релевантною. Для того, аби зрозуміти, чого хоче клієнт, треба залізти йому в голову, зрозуміти, як він бачить світ. У маркетингу немає стовідсотково правильних рішень, є стовідсотково неправильні. Наше передове завдання – зробити все, щоб клієнт був задоволеним», – розповіли спікери.

Працівники компанії поділилися досвідом та напрацюваннями з майбутніми маркетологами, а також показали студентам, як працює велика корпорація зсередини.

Нині «MTA» – це перший україномовний онлайн-магазин техніки. Це мережа магазинів та сервісних центрів «Мультимедіа» у Києві, Львові та Чернівцях, а також національний україномовний інтернет-магазин МТА.UA.

(Партнерська публікація)

Фото Ірини Болести

Коментарі