Новини

Футбольний клуб «Буковина» втратив шанси залишитися у Другій лізі

Чернівецька команда вдома розгромно поступилася ФК «Чайка».

У рамках 26 туру Другої ліги з футболу (група «А») в останньому домашньому матчі сезону ФСК «Буковина» приймав ФК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка). Вже за результатом першого тайму чернівецька команда поступалася з рахунком 0:3. Спочатку дублем за чотири хвилини відзначився Костянтин Яцик. А на 38-ій хвилині третій гол «Чайки» забив Володимир Тименко.

У другому таймі моменти біля воріт суперника мали гравці «Буковини» Андрій Понєдєльнік, Віталій Кузів та Даніел Раулюк. Однак чернівецька команда знову пропустила. Остаточний рахунок матчу – 0:4 – встановив футболіст «Чайки» Богдан Січкарук. Про це повідомляє офіційний сайт ФСК «Буковина».

Таким чином, чернівецька команда остаточно посіла останнє місце в турнірній таблиці чемпіонату. Також «Буковина» втратила шанси на збереження прописки у Другій лізі і згідно з регламентом у наступному сезоні не братиме участі у змаганнях під егідою Професійної футбольної ліги.

Останній матч чемпіонату чернівецька команда зіграє 25 травня в гостях проти ФК «Калуш».

Склади команд:

«Буковина»: Медведєв, В. Кузів, Квачов, Гусін (Раулюк, 29), Павлюк, Керчу, Шишигін (Жумига, 55), Мєлконян (Р. Кузів, 59), Батрак (Баранов, 30, Пилишатий, 72), Понєдєльник, Галенко.

Запасні: Гуцул, Рудич, Мунтян, Вечтомов. В. о. головного тренера – Роман Нестеренко.

«Чайка»: Савчук, Музиченко, Пономаренко, Бартошук, Касьяненко, Турчанов, Яцик (Єфремов, 61), Вечурко (Бриженко, 83), Мірошніков (Сухенко, 68), Шевчук (Савійсько, 80), Тименко (Січкарук, 53).

Запасні: Мусієнко, Зіпцер. Головний тренер – Тарас Ільницький.

Голи: Яцик (17,21), Тименко (38), Січкарук (70).

 

Коментарі