Новини

Буковинські легкоатлети стали чемпіонами України з естафетного бігу

«Золото» для Буковини здобули Максим Кузін, Еміль Ібрагімов, Олександр Помогаєв та Олександр Данілов.

Фото Еміля Ібрагімова

18-19 травня в Ужгороді відбувся чемпіонат України з естафетного бігу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. У чоловічій естафеті 4х100 метрів переможцями стала команда Чернівецької області. «Золото» для Буковини здобули Максим Кузін, Еміль Ібрагімов, Олександр Помогаєв та Олександр Данілов. Вони пробігли дистанцію за 41,43 секунди. Майже на секунду чернівецькі легкоатлети були швидшими за команди з Сумщини (42,2 секунди) та Миколаївщини (42,3 секунди).

«Ми здобули переконливу перемогу. Заздалегідь готувалися і серйозно підійшли до цих змагань, що дало свої плоди. Команда Чернівецької області вже третій рік поспіль вдало виступає в естафетах, будемо продовжувати в такому ж дусі», – сказав у коментарі «Шпальті» Еміль Ібрагімов.

Легкоатлет розповів, що приїхав на чемпіонат України одразу з Японії, де у складі збірної нашої держави брав участь у Всесвітніх естафетах ІААФ. На цих міжнародних змаганнях чоловіча естафетна команда не змогла пробитися до фіналу.

«Як для початку сезону, ми показали достойний результат – 38,84 секунди – але, на жаль, цього було недостатньо. Трохи не пощастило, адже у фіналі половина команд пробігла гірше нашого результату», – розповів Еміль Ібрагімов.

 

Коментарі