Новини

Для учасників Чернівецького півмарафону проведуть безкоштовні екскурсії містом

Їх організують для людей, які приїдуть з інших міст.

Фото: Кристина Склярчук

Як раніше писала «Шпальта», 19 травня відбудеться спортивна подія всеукраїнського масштабу – CBG Чернівецький півмарафон. У ньому візьмуть участь спортсмени з України, а також Молдови, Румунії та Польщі.

Аби познайомити гостей із нашим містом, 18 та 19 травня для всіх учасників півмарафону, які приїдуть з інших областей, проведуть безкоштовні екскурсії Чернівцями. Про це у коментарі «Шпальті» розповіла організаторка Чернівецького півмарафону Юлія Пожарук. 

«У суботу та неділю буде по дві екскурсії: об 11:45 та о 15:00. Тривалість кожної – дві години. Збір учасників екскурсій відбудеться біля Ратуші, – сказала вона.

Контактна особа − Павло, тел. 099 084 81 59

Читайте також: 19 травня у Чернівцях зміниться рух громадського транспорту.

Окрім цього, 18 травня (у суботу) у рамках Чернівецького півмарафону, з 11:00 до 18:00 усім учасникам видаватимуть стартові пакети. Також цього дня на Соборній площі організують фуд-корт та лаунж-зону.

Нагадаємо, що півмарафон у Чернівцях відбувається вже вчетверте. Під час якого всі охочі зможуть пробігти містом дистанцію на вибір – 2, 5, 10 чи 21 кілометр. Окрім того, цьогоріч відбудеться благодійний забіг на 2 кілометри. Місце проведення півмарафону – Соборна площа. Початок о 9:00.

 

 

 

Коментарі