Афіша, Новини

До Чернівців приїде «БУРмобіль»

Волонтери зустрічатимуться зі студентами, розповідатимуть свою історію успіху та про місцеві ініціативи. 

17 травня у Чернівцях відбудеться акція «Перший тур Україною майстерні на колесах «БУРмобіль».

У рамках цієї акції в Чернівцях організують дві зустрічі, де розкажуть про місцеві волонтерські ініціативи та історію успіху БУР, готуватимуть фірмові БУРгери та БУРіто, створюватимуть дерев’яні сувеніри на базі мобільної майстерні.

Читайте також: 30 волонтерів з усієї України допомагають будувати у Чернівцях молодіжний центр

  • О 12:00 волонтери запланували зустріч зі студентами факультету архітектури, будівництва та декоративного-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Ю. Федьковича (вул. Сторожинецька, 101).
  • З 14:00 у волонтерів відбудеться зустріч з усіма охочими на площах міста (Соборна, Центральна), така ж зустріч відбудеться з 18:00 у дворику Українського народного дому (вулиця Якоба фон Петровича, 2).

БУРмобіль – перша в Україні мобільна майстерня для перетворення сільського чи міського простору в комфортне місце відпочинку, зустрічей і генерування ідей. Основною місією БУР-мобіля є промоція можливості створення БУРтаборів та мережі свідомих, активних, відповідальних українців, які розуміють, що зміни можливі, якщо брати в них участь.

Захід реалізовують з ініціативи Львівської освітньої фундації «Будуємо Україну разом». Це волонтерська програма, яка через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України.

 

Коментарі