Новини

Футболісти «Буковини» не втримали переможний результат у матчі з «Минаєм»

Чернівецька команда, забивши першою, поступилася на виїзді з рахунком 2:1.

Фото fcminaj.com

15 травня ФСК «Буковина» зіграв перенесений матч 21 туру Другої ліги (група «А»). Чернівецька команда на виїзді протистояла одному з лідерів чемпіонату ФК «Минай» (Закарпаття).

Наприкінці першого тайму футболісти «Буковини» повели у рахунку. На 42-ій хвилині Віталій Кузів стрімко пройшов правим флангом та прострілив у штрафний майданчик. Андрій Понєдєльнік дотепно пропустив м’яч, а Антон Батрак, вдало зігравши на випередження, забив м’яча у ворота ФК «Минай».

У другому таймі хід матчу контролювали гравці «Минаю», особливо після того, як на полі у їхньому складі з’явився екс-футболіст львівських «Карпат» Михайло Кополовець. Зрештою закарпатцям вдалося не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. На 70-ій хвилині прямим ударом зі штрафного, приблизно з 20 метрів, забив екс-гравець «Дніпра» та «Карпат» Артур Карноза. А через 10 хвилин «Минай» повів у рахунку завдяки гольовому пострілу з гострого кута Роберта Гегедоша.

«Буковина» могла пропустити і більше, якби не вдалі дії голкіпера Марка Медведєва. Він рятував команду після небезпечних ударів Гегедоша та Нурієва.

Більше голів у матчі не забивали, гра закінчилася з рахунком 2:1.

Наразі ФСК «Буковина» продовжує посідати останнє місце в турнірній таблиці з 18 очками в активі. Чернівецькій команді залишилося зіграти два матчі.

Склади команд:

«Минай»: Кулініч, Ощипко (Вагін, 7), Корнутяк, Стасюк, Федак, Гавриленко ((Дмитренко, 90)+1), Карноза, Страшкевич (Смокоровський (Кополовець, 60), Пиняшко, Нурієв, Гегедош.

«Буковина»: Медведєв, В. Кузів, Вечтомов, Гусін, Павлюк, Керчу, Квачов, Шишигін (Баранов, 84), Мєлконян (Галенко, 68), Батрак (Жумига, 77), Понєдєльнік (Раулюк, 90+1).

 

Коментарі