Новини

У Чернівцях покажуть виставу «Майстер і Маргарита» з Сумською

У спектаклі зіграють відомі та зіркові актори.

Легендарний спектакль «Майтер і Маргарита», в якому зіграють відомі і зіркові актори, представлять чернівчанам у муздрамтеатрі 21 травня. Початок вистави о 19:00.

У постановці глядачі переносяться у Москву 1930-х років, з усіма деталями побуту, атмосферою. Дія спектаклю відбувається у дурдомі імені Леніна.

Роль Маргарити грає народна артистка України Ольга Сумська.

«До роману «Майстер і Маргарита» можна ставитися по-різному; але, як би там не було, він, як і раніше, захоплює віртуозів театру, шанувальників книги і театралів. Твір цей не раз екранізували, і вистави за ним ставили також неодноразово», – йдеться у прес-релізі організаторів.

За словами режисера, впоратися з постановкою настільки неординарного твору, яким є «Майстер і Маргарита», було досить непросто. У цьому романі є низка сюжетних ліній, безліч місць, де розгортаються події, велика кількість персонажів. У результаті виходить спектакль про вибір, робити який одного разу доводиться кожному з нас. Три основні його теми нерозривно пов’язані між собою ідеєю необхідності виховання почуттів і червоним проходить думкою про марність людських зусиль, спрямованих на перебудову світу. Взаємна гра світла, диму і музики в поєднанні зі звуковими ефектами і відмінно поставленими танцями захоплює. Ну а найбільш яскравою і такою, що запам’ятовується для глядачів сценою, як і в самому романі, стане бал у сатани. На глядачів чекає прекрасний акторський склад, чия гра щоразу збирає повні зали шанувальників театрального мистецтва.

Квитки можна:

– каса драмтеатру;
– каса літнього театру;
– відділення Ощадбанку;
– сайт gastroli.ua.

Довідки за тел: 095 428 40 70 та 095 392 85 09.

 

Коментарі