Афіша, Новини

#SaveHorlach. Чернівчан запрошують на благодійний літературно-поетичний вечір

Збиратимуть гроші братові талановитої літераторки та культуртрегерки Поліни Горлач Богданові.

У четвер, 16 травня, у Чернівцях відбудеться благодійний поетичний вечір-аукціон для збору коштів потерпілому у ДТП Богданові Горлачу. (Це брат літераторки та культуртрегерки, організаторки заходів Поліни Горлач). Захід пройде у Целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51), початок о 18:30.

«Нещодавно в автокатастрофі загинули батьки активної й талановитої літераторки та культуртрегерки, організаторки заходів Поліни Горлач. Її молодший 13-річний брат, талановитий танцівник із Конотопа Богдан Горлач, зараз у реанімації. У хлопця переломи обох ніг, черепно-мозкові травми. Зараз його стан стабільний, але він потребує підтримки».

Задля того, щоб підтримати стан Богдана та вже почати лікування, всеукраїнське письменницьке середовище й проводить такі заходи. Вони вже відбулися у Києві, Харкові, Львові.

У нашому місті захід проведуть чернівецькі літературні діячі: Олександр Бойченко, Андрій Тужиков, Богдан Кирста, Віталій Динащук, Діана Целюк та музиканти Льоша Маркес, «Мій брат і я», щоб підтримати Богдана Горлача

21 квітня на Сумщині сталася автокатастрофа, у якій загинули 4 людини. Двоє з них – батьки Поліни та Богдана Горлачів.

Тринадцятирічний Богдан — єдиний, хто вижив у цій аварії. Хлопчик отримав переломи обох ніг, черепно-мозкову травму та перелом шийного хребця. Зараз він перебуває в комі, потребує дорогого лікування, а потім – тривалої реабілітації.

Коментарі