Новини

Завжди на варті. Як у Чернівцях відзначили День прикордонника. Фото

Найкращим службовцям вручили подяки та присвоїли військові звання, а також представили новозбудований гуртожиток для прикордонників.

Сьогодні у Чернівецькому прикордонному загоні відзначили День прикордонника. З нагоди цього найкращим службовцям вручили подяки та нагороди і присвоїли нові військові звання. Відтак  вшанували пам’ять загиблих прикордонників.

Також представили новозбудований гуртожиток для проживання персоналу мобільної прикордонної застави. Як розповів начальник Чернівецького прикордонного загону Олег Вовк, нині сподіваються, що від якості умов побуту прикордонних бригад зросте й рівень несення служби.

«Це було закинуте приміщення, яке довго не використовували. Але завдяки підтримці наших меценатів, вищого керівництва та місцевої влади ми не дали йому простоювати. На реалізацію нашої ідеї пішло близько півроку. Гадаю, що тут для постійного проживання персоналу буде до 10 спальних місць.

Показ цих приміщень — це своєрідна презентація. Ми будемо намагатися і персонал усіх підрозділів, які є на державному кордоні, забезпечити нормальним побутом та проживанням. Упевнений, що з урахуванням такого підходу покращиться також якість несення служби. Персонал буде в «теплі», зможе цікаво проводити дозвілля. Це все спонукатиме на краще виконання зобов’язань Збройних сил України», — розповів він. 

На заході були присутні місцеві чиновники та представники румунської і молдовської делегацій.

Фото Анни Колісник

                     

Коментарі