Новини

14-річний чернівчанин потребує допомоги на лікування у Києві

Колишньому футболісту ДЮФК «Спарта» Микиті Грінбергу вже зробили дві операції.

Фото unsplash.com

У лютому «Шпальта» писала про колишнього футболіста чернівецького ДЮФК «Спарта» Микиту Грінберга, у якого виявили важке захворювання. З того часу 14-річному хлопцю зробили дві операції у Києві. Микита досі перебуває на лікуванні у столичній лікарні, потребуючи допомоги небайдужих.

«Уже три місяці ми в Києві, синові повністю видалили задній прохід, і він вже має інвалідність на все життя. Також з’явилося утворення у мозку, але добре, що воно не прогресує. Однак МРТ показало, що частина мозочка відмерла», – розповіла «Шпальті» мама хлопця Ліліана Грінберг.

За її словами, підозри про онкологію лікарі не підтвердили – з’ясувалося, що це вірусне захворювання, яке вражає всі органи. Микита не може ходити, а на препарати та підтримку його стану щодня потрібно близько двох тисяч гривень.

«Дуже дорогі перев’язки і калоприймачі (які будуть потрібні впродовж всього його подальшого життя). 10 перев’язок коштують 4500 гривень, а 10 калоприймачів – 600 гривень. Іноді через нестачу грошей ми змушені замінювати калоприймачі через день, хоча потрібно робити це щодня», – каже мати хлопця.

Микита Грінберг перебуватиме на лікуванні у столичній клініці ще декілька місяців.

Допомогти родині можна перерахувавши гроші на банківську картку матері хлопця:

Номер картки 5168 7573 6221 6378

Грінберг Ліліана Дмитрівна

Фото з Instagram Микити Грінберга

 

Коментарі