Афіша, Новини

Як у Чернівцях відзначатимуть День пам’яті та примирення. Програма заходів

Цього року в Україні відзначатимуть 75-ту річницю вигнання нацистів з України.

Упродовж 7-9 травня 2019 року на Буковині відбудуться заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

7 травня о 10:00 керівництво ОДА, обласної та міської рад відвідає ветеранів, які лікуються в обласному госпіталі інвалідів війни.

Цього ж дня о 14:00 в офісі Чернівецької обласної ради ветеранів (вул. Степана Бандери, 11) відбудеться зустріч із ветеранським активом області.

8 травня о 10:00 (вул. Руська) керівники області та міста, представники громадсько-політичних об’єднань, ветеранів АТО, родин загиблих покладуть квіти до пам’ятника воякам Буковинського куреня, після чого пройде мітинг;

о 12:00 на Центральному кладовищі Чернівців відбудеться панахида та покладання лампадок, квітів до могил загиблих в АТО, Героїв Небесної Сотні.

9 травня о 10:00 на Соборній площі Чернівців керівники області та міста, представники ветеранських громадсько-політичних об’єднань покладуть вінки та квіти до пам’ятника Перемоги;

Об 11:00 – урочисте покладання вінків та квітів до пам’ятників, меморіалів воїнам-визволителям та мітинги в Першотравневому, Шевченківському та Садгірському районах міста Чернівців (меморіали міста Чернівців).

 

Коментарі