Афіша, Новини

У Чернівцях Олексій Гнатковський розповість «Про що мовчать чоловіки»

Під час вистави заслужений артист України продемонструє абсурдність взаємних претензій, суперечок та конфліктів. 

20 травня у муздрамтеатрі ім. О. Кобилянської заслужений артист України Олексій Гнатковський презентує чернівчанам моноспектакль «Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever». Початок о 19:00.

Під час вистави на прикладі власних сімейних стосунків Олексій Гнатковський продемонструє абсурдність взаємних претензій, суперечок та конфліктів, які до болю знайомі всім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті. За дві години Олексій представить декілька десятків образів, зокрема перевтілиться навіть у подружок своєї дружини.

На сцені актор буде виправдовуватися за невміння спитати дорогу, за мокрий рушник на подушці, за пристрасть до риболовлі, за ненависть до шопінгу і навіть секс без прелюдії – за все.

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» – це суцільний сплеск позитивних емоцій! Це захоплива і весела моновистава у жанрі стендап, у якій намагаються примиритися дві галактики, два простори – Чоловік і Жінка. Глядач, сміючися від початку до завершення вистави, під завісу виявляє, що легко відповів для себе на запитання: «Як упокоритися й ужитися зі своєю другою половинкою?» − йдеться в описі події.

Нагадаємо, що заслужений артист України Олексій Гнатковський виступав у Чернівцях із цією виставою 12 лютого.

Вперше виставу показали на Бродвеї у 1995 році, і відтоді вона залишається рекордсменкою серед «one man show», а також має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів’є – Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

Автор п’єси – американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як stand-up комік. На Бродвеї ім’я Беккера стало легендою, адже постановка «Про що мовчать чоловіки» (в оригіналі – Defending the Caveman) увійшла в театральну книгу рекордів як найтриваліше шоу одного актора.

П’єса зіграна самим автором тільки на Бродвеї більше 700 разів, перекладена 35 мовами і в цілому скорила більше 8 мільйонів глядачів у 45 країнах світу!
Цікавим є той факт, що мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані оголосив 18 липня «Днем Печерної людини» і перейменував 44-ту вулицю на заході Нью-Йорка в «Дорогу Печерної людини»…

Перша україномовна версія «Про що мовчать чоловіки» з’явилася у березні 2018 року завдяки латвійському режисеру Давісу Колбергсу.

Тривалість вистави – понад 2 години.
Організатор – компанія «Tornado event group»

Квитки можна придбати:
– каса театру (52-50-85)
– каса gastroli (кінотеатр Чернівці)
– відділення Ощадбанку
– сайт Gastroli.ua
або замовити за тел: 066 197 1220

Коментарі