Афіша, Новини

Смачна кухня та катання на конях. На Кіцманщині проведуть родинний фестиваль

Охочих запрошують у «Буковинську Трою» 5 травня.

5 травня у селі Реваківцях, що на Кіцманщині, проведуть сімейний фестиваль «Єднання творчих родин на Буковині».

Святкування відбудеться на території відпочинкового комплексу «Буковинська Троя». Відкриється свято о 14:00 двогодинним концертом обдарованих дітей та творчих родин Кіцманщини.

«Влаштуємо сімейний день. Це чудова нагода побути всім разом, адже тут будуть усі умови для цього: концерт, можливість покататися на конях, смачна кухня, долина тюльпанів, багато фото-зон», – розповів «Шпальті» директор комплексу Володимир Воронюк.

О 13:00 годині на території комплексу будуть кінно-спортивні змагання, а з 10 по 20 годину кожен охочий зможе покататися на конях чи квадроциклах.

У цей день відвідувачі сімейного свята зможуть відвідати три музеї: музей Трипілля, космосу та етно-музей. Та буде виставка великодніх писанок, розписаних школярами місцевих шкіл.

Відвідувачі також зможуть зайти на долину тюльпанів, яка розцвіла у формі карти України. Поле відкрите до 6 травня, а вже 7 числа з бутонів квітів тут облаштують фото-зону.

У цей день на території комплексу відкриють ярмарок народних майстрів та місцевої кухні з дегустаційними майданчиками.

Вхід на територію комплексу – безкоштовний, окремо оплачуються катання на конях, вхід на тюльпанове поле та квадроцикли.

 

Коментарі