Як Олексій Каспрук повертався у кабінет міського голови. Фото

Василь Продан передав Олексію Каспруку печатку міського голови та залишив кабінет мера.

Сьогодні, 23 квітня, після рішення Чернівецького окружного суду поновлений на посаді мера Олексій Каспрук прийшов до міської ради з копією рішення у супроводі журналістів.

Він зайшов до кабінету міського голови, де донині працював секретар міської ради Василь Продан, та попросив Василя Сафроновича передати йому печатку міського голови. Відтак присутні залишили секретаря у кабінеті, аби він зібрав особисті речі.

Детальніше про свої плани та кроки, які планує робити поновлений на посаді мер пообіцяв розповісти завтра на прес-конференції.

Василь Продан передав Олексієві Каспруку печатку міського голови та залишив кабінет.

«Якщо буду бачити рішення про поновлення мера на посаді, буду працювати як секретар міської ради. Наразі я бачив лише ксерокопію рішення суду. Обов’язково буду радитися з юристами й адвокатами і будемо ухвалювати рішення щодо доцільності такої апеляції на рішення суду», – сказав Василь Продан.

Також він зазначив, що не бачив мотивів ухвалення судом рішення про поновлення мера на посаді.

«Маємо 10 днів, побачимо рішення суду, тоді буде видно, яке рішення приймати», – сказав Василь Продан.

Після того, як секретар міськради віддав печатку Олексієві Каспруку, той сів у крісло міського голови. Оглянувши кабінет, сказав, що не бачить тут старовинного годинника.

 «То що, будемо пити каву?» – запитав мер Чернівців усіх присутніх у його кабінеті.

 

Фото Ярослави Дерев’янко

Залишити відгук