Афіша, Новини

Фортепіано та етно-джаз. Чернівчан запрошують на презентацію альбома «КоКо Меланж»

Кожен охочий зможе покласти своє «дякую» виконавцям, щоб відшкодувати дорогу.

Центральний палац культури Чернівців та громадська платформа ART’N MEDIA 14 травня запрошують усіх шанувальників та шанувальниць романтичного фортепіано та етно-джазу на презентацію альбому «КоКо Меланж».  Виступ розпочнеться о 18.30. 

Цей проект створили піаніст, композитор, поет, ведучий UA: Українське радіо Роман Коляда та вокалістка й етнологиня Анастасія Колодюк 

«Ідея створити дует і спільний проект народилася, коли запросили Анастасію як вокалістку виступити з джазовим Коляда-квартетом. Тоді виконали дві пісні дуетом і зрозуміли, що нам мало, хочеться ще і почали накопичувати репертуар. Дуже скоро стало зрозуміло, що йдеться про повноцінний альбом, який стане моїм 5-м і водночас першим у дискографії нового дуету. Назвалися «КоКо Меланж» і почали їздити фестивалями. Хрещеною мамою стала Лілія Млінарич, яка запросила нас виступити на фестах «Віа Карпатіа» і «Джаз Коктебель 2018 року». Потім ще були «Віртуози Фолку» у Києві. Були презентації програми у Вінниці, Франківську, Луцьку та Рівному», – каже Роман Коляда.

За погодженням із виконавцями концерт у Палаці культури буде безкоштовним, але там стоятиме скринька або кейс від гітари, до яких кожен охочий зможе покласти своє «дякую» виконавцям, щоб відшкодувати дорогу.

Також охочі матимуть можливість придбати аудіоальбоми Романа та колективу «КоКо Меланж».

Коментарі