Новини

Каратисти з Чернівців перемогли на міжнародному турнірі в Молдові

Представники спортклубу «Лідер» вибороли 50 медалей на «Seven Samurai Cup-2019».

Фото Молдовської федерації карате

14 квітня у столиці Молдови Кишиневі відбувся міжнародний турнір із карате «Seven Samurai Cup-2019». Змагання зібрали більше 150 спортсменів віком від шести років з Молдови, Румунії та України.

Представники чернівецького спортклубу «Лідер» посіли на турнірі перше загальнокомандне місце. Юні каратисти вибороли 50 медалей, із яких 27 золотих, 14 срібних та 9 бронзових.

«Ми повезли на змагання близько 70 спортсменів. Це здебільшого дитячий турнір, а наші діти – дуже сильні. Вітаю всіх спортсменів, батьків та тренерів із таким неймовірним результатом», – сказав у коментарі «Шпальті» президент СК «Лідер» Олександр Пікулін.

За його словами, рівень чернівецьких каратистів підтверджує той факт, що представники семи спортклубів із Молдови спромоглися виграти лише два «золота».

Також Олександр Пікулін розповів, що сьогодні, 16 квітня, представники СК «Лідер» їдуть до столиці Марокко Рабату, де візьмуть участь у Карате-1 Прем’єр-лізі. Там чернівчани Валерій Чоботар та Віктор Стефанюк, зокрема, боротимуться за ліцензії на участь в Олімпіаді-2020 у Токіо.

 

Коментарі