Новини

Велосипедом на роботу. Чернівчан запрошують долучитися до велофлешмобу

У відомій мережі закладів харчування учасникам зранку даватимуть безкоштовні гарячі напої.

Чернівці долучаться до всеукраїнської акції «Велосипедом на роботу». Всі охочі можуть узяти участь у флешмобі у вівторок, 16 квітня.

У Чернівцях акцію організовує громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку».

«Основна мета цієї акції – популяризація велосипеду як повноцінного виду транспорту. Запрошуємо у цей день чернівчан, у яких є велосипеди, поїхати ними на роботу чи навчання», – йдеться в анонсі.

Учасників флешмобу зранку пригощатимуть смачною кавою чи гарячим чаєм. Про це «Шпальті» розповіла менеджерка проектів ГО «БАРР» Жанна Олійник.

«Ця акція у Чернівцях відбудеться не вперше. Хочемо влаштовувати таке хоча б раз на сезон. Приємно, що нас підтримують і місцеві підприємці. Формат такий, що з самого ранку людина виходить на роботу чи на навчання не пішки, не чекає маршрутку, не замовляє таксі, а їде велосипедом. Дорогою учасники заходять у будь-який заклад мережі OZZY Fast Food. Там їх чекають із 7:30 по 9:30 і дають їм гарячі напої. Таким чином учасники реєструються у нашого волонтера», – сказала вона.

Ті, хто у цей день сфотографується з велосипедом і поширить світлину у соцмережах під хештегом #bike2workCV, автоматично візьмуть участь у розіграші призів після завершення акції.

 

Коментарі