Новини

У Чернівцях навпроти поліклініки встановлюють дитячий майданчик

Також там замінюють освітлення.

фото Володимира Бешлея

Сьогодні біля Чернівецької міської дитячої поліклініки почали встановлювати дитячі майданчики та LED-освітлення. Нагадаємо, раніше там замінили плитку та розпочали облаштування зелених зон. Наступним кроком буде встановлення лавиць та сміттєвих урн. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей,

«Зараз реалізуємо наш комплексний план із благоустрою території довкола дитячої поліклініки. Ми вже там встановили нову плитку, замінили освітлення, поставили сучасні LED-лампи. Також хочемо зробити цьогоріч проїзд до поліклініки від вулиці Мусоргського – він зараз в аварійному стані. Завершити облаштування цієї площі плануємо вже наступного тижня.

Щодо інших об’єктів, зараз також проводимо роботи з облаштування громадського простору, зокрема території для дітей на Калічанці. Є загалом багато планів, але про них поки що рано говорити», – розповів Володимир Бешлей.

Також чиновник повідомив, що поки що рано говорити про те, у скільки обійшлася нова відпочинкова зона.

«Поки що не можу точно сказати, скільки проект коштував місту – різні підрядники, різні джерела фінансування. Коли завершимо всі роботи, зможемо остаточно сказати більше та підбити підсумки. Майданчики ми монтуємо за державні кошти, освітлення – за гроші міського бюджету, так само територія – ресурси, залучені з різних джерел», – розповів директор Департаменту ЖКГ.

фото Володимира Бешлея

фото Володимира Бешлея

фото Володимира Бешлея

 

 

Коментарі