Афіша, Новини

У Чернівцях проаналізують передвиборчі програми обох кандидатів у президенти

У ГО «Центр UA» переконують: знати те, що пропонує потенційний переможець президентських перегонів, – необхідний мінімум кожного відповідального виборця.

фото @shelaghmurphy

У четвер, 18 квітня, у Літературному целанівському центрі (вул. Кобилянської, 51) ГО «Центр UA» презентуватиме результати аналізу передвиборчих програм кандидатів у президенти, які вийшли у другий тур.

«За президентське крісло у другому турі боротимуться два кандидати: Петро Порошенко та Володимир Зеленський. Аби зробити раціональний та виважений вибір, варто ознайомитися з їхніми обіцянками з офіційних документів – передвиборчих програм. Саме тому аналітики ГО «Центр UA» дослідили позиції кандидатів в основних сферах політики, які належать до компетенцій президента. Зокрема, у сфері національної безпеки та оборони, зовнішньополітичної діяльності, розподілу владних повноважень, прав людини та внутрішньої політики», – йдеться у повідомленні.

Представниця ГО «Центр UA» в Чернівецькій області Ольга Обершт у коментарі «Шпальті» розповіла, що всім охочим чернівчанам наочно покажуть, як українські виборці розподілили свої голоси між програмними позиціями кандидатів.

«Аналітики ГО «Центр UA» проаналізували, якими є програмні обіцянки кандидатів, які вийшли у другий тур, стосовно різних сфер політики, з’ясували спільні та відмінні позиції, і тепер хочемо обговорити все з чернівчанами. Також наочно покажемо, який політичний курс став пріоритетним. У який спосіб українці хотіли б повернути окуповані території та яку виборчу систему підтримують вони? Захід відбудеться у форматі презентації та спільного обговорення напрацьованої аналітики», – розповіла Ольга Обершт.

Початок о 16:00.

Вхід вільний.

Коментарі