Афіша, Новини

Знайти локацію за історичним фото. Чернівчан запрошують на тематичний велоквест

Якщо буде гроза – інтерактивний квест скасують.

13 квітня у Чернівцях проведуть цікавий велоквест містом. Початок о 12.00 із Соборної площі.

Як розповів у коментарі «Шпальті» організатор події Олександр Василевський, зареєструватися до участі у квесті можуть команди, в складі яких лише двоє людей. У них повинен бути велосипед, ручка чи олівець та папір для записів. Упродовж трьох годин учасників випробовуватимуть на вміння орієнтуватися на місцевості та вирішувати нелегкі завдання.

«Цей квест ми проводимо у рамках «Буковинського туристичного ярмарку». Велозмагання будуть тематичними. Команди мають знайти локацію у Чернівцях за старими фотографіями міста, які ми роздамо їм, як підказки. Таких локацій буде до 20. Учасники мають продумати маршрут таким чином, аби першими потрапити на всі місця і зробити біля них фото. Часто практика показує, що перемагають не ті, хто перший вибіг на локацію, а ті, хто довго думає, ретельно обдумує свій маршрут. Це економить час», – розповів Олександр.

Більшість локацій, які повинні відгадати чернівчани, – відомі туристичні місця чи будівлі у місті. Проте будуть і такі локації, які знайти не так просто.

«Місто змінюється. Колись будівля могла мати зовсім інший вигляд. Поруч могли бути ліси, сади, яких зараз немає, і навпаки. Тому доведеться вмикати логіку та бути уважним. Але буде цікаво, це ми гарантуємо».

Переможцям квесту даруватимуть спортивне обладнання та речі, які знадобляться у подорожах.

Вартість участі– 75 гривень з людини. Зареєструватися можна тут або ж безпосередньо перед стартом.

Якщо будуть погані погодні умови (сильний дощ чи гроза), інтерактивний квест перенесуть.

 

 

 

 

Коментарі