Новини

Понад 600 каратистів приїдуть у Чернівці на міжнародний турнір

У ФОК «Олімпія» відбудеться один із найпрестижніших спортивних заходів Західної України «Chernivtsi open-2019».

20 і 21 квітня у ФОК «Олімпія» (вулиця Воробкевича, 6) відбудеться міжнародний турнір із карате «Chernivtsi open-2019». Це один із найпрестижніших спортивних заходів Західної України. Також «Chernivtsi open» є одним із чотирьох турнірів Серії А Української федерації карате.

Змагання традиційно збирають кращих каратистів з усіх регіонів України, а також із Румунії, Молдови та Азербайджану. Цьогоріч турнір відбудеться вже в 24-ий раз. Організатори очікують прийняти в Чернівцях близько 640 спортсменів. Зокрема, наразі відомо, що до нашого міста приїдуть призери чемпіонату світу і Європи з Азербайджану, а також члени збірної Молдови.

«З українських спортсменів також будуть багато найкращих. Точно візьме участь у турнірі чернівчанин, мій учень Різван Талібов, який нещодавно посів 5 місце на Чемпіонаті Європи, а 2018 року на «Євро» здобув бронзу», – розповів у коментарі «Шпальті» один з організаторів змагань Станіслав Золотухін.

За медалі боротимуться діти від 6 до 14 років, кадети, юніори та дорослі. Також відбудуться змагання серед чоловічих та жіночих команд. Поєдинки триватимуть з 9:00 до 20:00.

Читайте також: Чернівецький каратист Валерій Чоботар візьме участь у Європейських іграх

Коментарі