Новини

«Ляпіс 98» із феєричним концертом виступив у Чернівцях. Фото

У концертному залі «FloraClub» зіграв білоруський гурт «Ляпіс 98» і його незмінний лідер Сергій Міхалок.

11 квітня у концертному залі «FloraClub» у Чернівцях виступив білоруський гурт «Ляпіс 98».

Чернівецьким фанам музиканти представили ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу. Звучали найкращі хіти гурту «Ляпис Трубецкой»: «Ау», «Ты кинула», «В платье белом», «Яблони», «Я верю», «Котик», «Африка», «Евпатория», «Капитал», «Манифест», «Метелица», «Воины света» та інші.

Більшості хітів уже понад 20 років. Але щойно звучала знайома мелодія, чернівчани не лише співали, але й завзято танцювали та записували відео.

Крім драйовових хітів, «Ляпіс» виконав і ліричні твори.

«От вона хімія – запросити дівчину на танець. А не ці всі ваші «картінки» в месенджері», – сказав Міхалок. Далі шалені оплески, музика, танець… У когось ностальгія за юністю і спогади, у когось – тільки знайомство з гуртом і, можливо, й з собою.

На завершення концерту «Ляпіс» подарував чернівчанам «Зеленоглазое такси» і передав вітання від братньої Білорусі: «Ми не старші і не молодші, а такі, як ви. Миру вам і добра», – сказав Сергій Міхалок. І зауважив, що «все, що тепер відбувається в Україні, – це вітер змін».

Нагадаємо, торік бродячий космічний оркестр «Ляпіс 98» відсвяткував 20-річчя альбома «Ты кинула» масштабним туром із сотні виступів. А вже цьогоріч запалює з програмою «Всем девчонкам нравится». Майже всі пісні гурту стали народними хітами, їх знають напам’ять уже декілька поколінь.

 Довідка

«Ляпіс Трубецкой» – культова білоруська панк-рок-група. 26 років виступів, гастролей, роботи над новими хітами. Ортодоксальний, який не має аналогів у світі, оркестр родоначальників радикального шансону «ЛЯПІС 98» не лише входить у їхній авангард, але і є кращим із кращих. Кожен їхній концерт – це драйовова, театральна постановка та буря справжніх емоцій.

 

 Альона Чорна 

 

 

 

Коментарі