Афіша, Новини

У Чернівцях театр Булгакова покаже виставу «Собаче серце»

Виставу можна буде переглянути 16 квітня у муздрамтеатрі ім. О. Кобилянської.

До Чернівців приїде театр імені М. А. Булгакова з виставою «Собаче серце».

Спектакль на дві дії можна буде подивитися в Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської 16 квітня о 19.00.

Організатори наголошують, що ця вистава  для справжніх естетів театрального мистецтва і шанувальників творчості геніального режисера Валерія Золотухіна.

«Дія геніальної фантасмагорії М. Булгакова відбувається в 20-і роки в радянській Росії у розпал будівництва соціалізму. Відомий московський професор Пилип Пилипович Преображенський наважується на експеримент із пересадки сім’яних залоз і гіпофіза померлого бомжа, п’яниці та хулігана Клима Чугункіна милому собаці Шарику, якого знайшли на вулиці. Олюднення сталося, але експеримент, на жаль, не вдався.

Замість доброго собаки на світло з’являється потворний, тупий і агресивний Поліграф Поліграфович Шаріков, який успадкував від свого «донора» лише погані риси. Але це не завадило йому чудово адаптуватися в соціалістичній дійсності і навіть стати начальником підвідділу очищення Москви від бродячих тварин. Шариков перетворює життя професора Преображенського і мешканців його квартири на справжнє пекло.
Підбурюваний головою будинкового комітету Швондер, він пише доноси на свого «творця», вимагає виділити йому житлоплощу і навіть загрожує револьвером. Професорові нічого не залишається, як визнати експеримент невдалим і повернути Шарикова в його первісний стан».

Квитки на виставу коштують від 70 до 370 гривень. Придбати їх можна у касі театру або ж на сайті TiketsBox.com

 

 

 

 

 

Коментарі