Новини

Батл розумних жартів. Студенти ЧНУ започаткували гумор-шоу

У новій гуморо-інтелектуальній програмі змагаються студенти та викладачі ЗВО.

скріншот з ПРОФline ЧНУ

Профспілкова організація студентів ЧНУ разом зі студентським телебаченням «ПРОФline» започаткували гумор-шоу «Батл розумних жартів». Програма є своєрідною інтерпретацією відомого американського формату та його наступників – російської «Ліги поганих жартів» та українського «Батлу дурних жартів». Шоу передбачає, що кожен учасник пише 10 найрозумніших жартів, які тільки зможе придумати, і намагається ними розсмішити суперника. За кожен сміх свого опонента учасник отримує бал. Перемагає той, у кого їх більше.

У першому випуску змагалися студент другого курсу факультету математики та інформатики Михайло Тихович та доцент кафедри диференціальних рівнянь факультету математики та інформатики ЧНУ Олег Ленюк.

Директорка студентського медіа-центру Ірина Левкун у коментарі «Шпальті розповіла, що суть проекту – зробити з науки щось цікаве та по-справжньому веселе.

«Загалом цей формат поширений не тільки в Україні та сусідній державі – він прийшов до нас з Америки. Звідти ми, власне, взяли цю ідею та надихнулися. Не хотіли брати за основу саме «дурні жарти», а просто адаптувати й переробити це у «розумні жарти». Суть у тому, щоб студент і викладач трішки порухали своїми мізками і постаралися зробити з науки щось цікаве і веселе. Перший наш випуск був із факультету математики та інформатики. Результат вийшов дуже класний. Звісно, дехто не зовсім правильно зрозумів, адже сказав, що це все плагіат. Але ми на ці коментарі не зважаємо, адже розуміємо головну мету проекту. Сподіваємося, що всі факультети також долучаться до цього батлу. Поки що не можемо розповісти, хто наступний – це секрет. Ми хочемо чергувати гуманітарні та технічні спеціальності», – розповіла Ірина.

Кожен студент може долучитися до проекту. Для цього потрібно вигадати 10 розумних жартів та написати про свою кандидатуру комусь з учасників «ПРОФline» у соцмережах.

«Ми обговорюємо кандидатуру студента на загальних зборах. Також вичитуємо всі жарти, аби вони відповідали аудиторії батлу. Сама зйомка проходить на факультеті або ж інституті – залежно від учасників. Там ми вже шукаємо локацію, домовляємося з деканатом, аби не було жодних проблем, щоб ми не заважали іншим та не «зривали» пари. А потім уже проходить етап зйомок та, відповідно, пост-продакшну.

Перед першим випуском було дуже складно: пояснювали, як це все має відбуватися. А вже після того, як викладачі побачили перший батл, у них з’явилося поняття, що це. Тепер навіть викладачі самі пишуть: «Я б хотів взяти участь. Чи може наш факультет стати наступним?», – розповіла Ірина.

Якщо ви хочете стати учасником батлу або ж маєте якісь круті ідеї для проекту, телефонуйте за номером телефону: +380986028053

Коментарі