Новини

Всесвітньо відомий театр тіней «Teulis» презентував чернівчанам нове шоу. Фото

Під час перегляду шоу «Твоя тінь» глядачі мали змогу взяти участь у ньому та вплинути на його розвиток.

8 квітня у Чернівецькому муздрамтеатрі з новим шоу «Твоя тінь» виступив всесвітньо відомий театр тіней «Teulis». У постановці розповідають історію геніального режисера – він перебуває у творчих пошуках. Митець знімає одну картину за іншою. Однак шлях до успіху тернистий. Йому доводиться добре попрацювати, перш ніж отримає заслужену нагороду – Оскар.

У новому шоу «Teulis» вперше додав взаємодію із залом. Під час перегляду глядачі могли взяти участь у шоу та вплинути на його розвиток. Ексклюзивні, нові номери надзвичайно захопили глядачів. Водночас чернівчани з особливим захватом зустрічали вже улюбленого «Співучого страуса», «Роксен» та «Джаз»

Щоб втілити шоу Teulis «Твоя тінь», для головної ролі режисер театру Віталій Сусловець, запросив актора і режисера театральних, естрадних і циркових вистав Євгена Щетиніна. Також акторами стали представники збірної України з художньої гімнастики, щоб зробити шоу більш видовищним.

Навіть найвибагливіший глядач міг віднайти у постановці свою стихію. Тут було поєднання художньої гімнастики, акробатики, театру, хореографії, відмінного звукового супроводу та приголомшливих відеопроекцій. Команда  «Teulis» створила як естетично довершені номери, так і подбала про інтелектуальну складову.

Київський театр «Teulis» домігся значних успіхів за свій семирічний творчий шлях. Вони підкорювали популярні талант шоу в Чехії і Словаччині, Туреччині та Італії. Гастролювали у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Кіпрі, Туреччині, Японії та ОАЕ.

Фото Альони Чорної

Коментарі