Новини

На проспекті Незалежності демонтують 10 рекламних конструкцій

Через габаритні білборди техніка не може продовжити ремонт дорожнього покриття.  

Фото Володимира Бешлея

У Чернівцях демонтують 10 конструкцій зовнішньої реклами на проспекті Незалежності. Відповідне рішення ухвалив сьогодні, 9 квітня, виконавчий комітет міської ради. Листа з проханням здійснити демонтаж білбордів написав Департамент ЖКГ Чернівецької міськради. За словами директора відомства Володимира Бешлея, через ці конструкції не можуть продовжити капремонт проїжджої частини Проспекту.

«Сьогодні на проспект вийшла техніка, ми мали намір класти нижній шар асфальту там, де було розширення проїжджої частини. Через ці рекламні конструкції ми, на жаль, ці роботи не змогли належним чином провести. Саме через білборди не можемо облаштувати основу, утрамбувати її та продовжити укладання шару асфальтобетону для вирівнювання», – повідомив Володимир Бешлей.

Більшість білбордів розташовані на розділовій смузі Проспекту від кільця біля готелю «Турист» до перехрестя з вулицею Небесної Сотні. Згідно з ухваленим рішенням, упродовж трьох днів власники конструкцій зовнішньої реклами мають демонтувати їх на період проведення капітального ремонту. Якщо вони цього не зроблять, демонтаж проведе КП «МіськШЕП».

 

 

Коментарі