Новини

Коли у Реваківцях відбудеться фестиваль «Долина тюльпанів»

Під час заходу всі охочі зможуть побачити три мільйони цибулин різних кольорів і сортів, що висаджені у формі карти України.

Фото: abbotsfordtulipfestival.ca

14 квітня на Буковині відбудеться фестиваль «Долина тюльпанів». Захід пройде на території клубу сімейного відпочинку «Буковинська Троя», що у Реваківцях на Кіцманщині. Початок о 9:00.

Нагадаємо, раніше організатори повідомляли, що фестиваль відбудеться цими вихідними. Проте через погодні умови тюльпани не встигли розцвісти, тож свято перенесли на тиждень.

«Будемо дивувати і новими сортами тюльпанів, і величиною поля. Цьогоріч висаджували контур України, як на карті», – йдеться у дописі організаторів фестивалю.

Три мільйони цибулин різних кольорів і сортів, висаджені у формі контурної карти України. На близько 1,2 гектара висадили тюльпани, на решті території – півонії.

Для відвідувачів також будуть доступні атракціони, ярмарок, частування, катання на конях, відвідини музеїв: Трипілля, космосу імені Леоніда Каденюка та етно-музею.

Вхід на територію «Буковинської Трої» безкоштовний. Оплата на локаціях (музеї, катання на конях, квадроциклах тощо) — 20-30 гривень.

Деталі за номером телефону: 0 50 375 42 68 або 0 50 264 

 

Коментарі