Новини

У Чернівцях проведуть повторний конкурс на начальника управління благоустрою

Конкурс відбудеться 10 травня.

Чернівецька міська рада оголосила про проведення повторного конкурсу на заміщення вакантних посад в управлінні контролю за благоустроєм.

Конкурс відбудеться о 8:30 10 травня (у каб. № 202 в приміщенні Чернівецької міської ради). Про це повідомляє офіційний сайт Чернівецької міської ради.

Обиратимуть повторно начальника управління контролю за благоустроєм міста міської ради та кандидатів на низку інших посад у цьому структурному підрозділі.

Конкурс на заміщення вакантних посад:

– начальника управління контролю за благоустроєм міста міської ради;

– провідного спеціаліста інспекції з благоустрою управління контролю за благоустроєм міста міської ради;

– заступника начальника управління, начальника інспекції  з паркування управління контролю за благоустроєм міста міської ради, інспектора з паркування;

– провідного спеціаліста інспекції  з паркування управління контролю за благоустроєм міста міської ради, інспектора з паркування (2 посади)» .

Раніше ми писали про те, що посада керівника управління контролю за благоустроєм у Чернівецькій міській раді досі вакантна. Оскільки, за словами заступника міського голови, голови конкурсної комісії Олександра Паскаря, на конкурс претендував лише один кандидат.

«Рівень цього кандидата був невідповідний посаді, на яку він претендував. Тому оголосили повторно конкурс на заміщення вакантної посади. Практика показує, коли оголошували повторний конкурс, обирали кандидатів», –  зазначив Олександр Паскар.

 

Коментарі