Новини

До кінця літа у Чернівцях облаштують чотири дитячих майданчики

Роботи проведуть на об’єктах, які стали переможцями минулорічного «Бюджету участі».

Фото unsplash.com

У Чернівцях зроблять капітальний ремонт-улаштування чотирьох дитячих майданчиків. Відповідні договори, укладені між підрядником та Департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, оприлюднили на порталі публічних закупівель «Prozorro».

Оновлені дитячі майданчики з’являться на вулиці Руській, 223-Д, Заводській, 58-З («Сонечко»), Достоєвського («Бебібум») та проспекті Незалежності, 114 («Мрія»). Проекти з облаштування цих об’єктів стали переможцями «Бюджету участі» в 2018 році.

«Ми не будуватимемо ці об’єкти з нуля. Це вже наявні майданчики в дворах, на котрих якесь обладнання є, але щось треба демонтувати, щось переробити та оновити», – розповіла у коментарі «Шпальті» перша заступниця директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради Василина Маковійчук.

Вартість робіт, залежно від об’єкта, становить від 269 до 287 тисяч гривень.

Згідно з укладеними договорами, всі роботи мають завершити до 31 серпня 2019 року.

«Якщо підрядник зараз замовить усе обладнання, поставка якого займає приблизно півтора місяця, то ми сподіваємося, що роботи закінчать і раніше вказаного у договорі терміну», – повідомила чиновниця.

Виконувати роботи на всіх чотирьох дитячих майданчиках буде ФОП Савков Андрій Леонтійович.

«Він уже в нас виконував роботи по дитячих, спортивних майданчиках, цей підрядник добросовісний і має певний досвід. Ми на нього нарікань не маємо, претензій також, тому і співпрацюємо далі. Адже працювати з підрядниками зараз складно. Є такі, котрі беруться за щось, а потім лише проблеми і скарги на них», – сказала Василина Маковійчук.

Читайте також: Які проекти стали переможцями Бюджету участі у Чернівцях. Перелік

 

Коментарі