Новини

Які проекти стали переможцями бюджету участі у Чернівцях. Перелік

Переможцями стали 29 проектів з категорії «малі» та 6 проектів в категорії «великі».

29 проектів з категорії «малі» та 6 проектів в категорії «великі» затвердили переможців цьогорічного конкурсу бюджету ініціатив чернівчан (бюджету участі). Відповідне рішення про затвердження переліку проектів переможців, що подали в 2018 році, ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради. Про це повідомляє офіційний сайт Чернівецької міської ради.

Серед великих проектів переможцями стали:

  1. Культурно-мистецька сцена Чернівців

Проект «Культурно-мистецька сцена м. Чернівців» – це сучасна мобільна сцена з даховим тентом, з параметрами 6х4 м, яка є нескладною в експлуатації та може успішно забезпечувати проведення вуличних масових заходів.

  1. Безпечний Гравітон

Облаштування на міжбудинкових проїздах мікрорайону Гравітон (на заїздах з вул. Руської) підвищених пішохідних переходів, доповнених пішохідним металевим направляючим огородженням та антипаркувальними засобами; модернізація системи вуличного міжбудинкового освітлення в мікрорайоні , що передбачає заміну наявних ліхтарів із лампами розжарювання на ліхтарі зі світлодіодними (ЛЕД) лампами.

  1. Комфорт вагітної жінки – здоровя новонародженої дитини

Проект передбачає замінити старі незручні ліжка у відділеннях пологового будинку на нові сучасні та функціональні, забезпечивши цим комфортне перебування жінок у лікувальному закладі, покращити їх самопочуття та полегшити акліматизацію до лікарняних умов.

  1. Лінгафонний кабінет у Чернівецькій ЗОШ № 2 імені Юрія Федьковича

Проект передбачає встановлення в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 імені Юрія Федьковича звукотехнічного, комп’ютерного, мультимедійного, акустичного обладнання та програмного забезпечення для ефективного вивчення іноземних мов та створення умов комунікативного середовища з урахуванням індивідуальних потреб учнів та зацікавлених користувачів під час занять чи освітніх заходів.

  1. Проект підземних контейнерів «ЕкоDrEaM»

У проекті автори пропонують встановити підйомник з чотирма сміттєвими контейнерами по вул. Текстильників та з трьома сміттєвими контейнерами по провулку Миру. Підземні контейнери представляють собою залізобетонний підземний бункер в який встановлюється підіймальна платформа. На платформу встановлюється сміттєві контейнери 1100 л.

  1. Дитячий майданчик на вулиці Ентузіастів

Майданчик розташований у дворі багатоквартирних будинків з великою кількістю мешканців, проект передбачає покращення інфраструктури та упорядкування діючого дитячого майданчика для покращення комфорту, безпеки та озеленення.

Перелік малих проектів переможців у 2019 році

 

 

Коментарі