Новини

Dog-friendly. ТОП-7 чернівецьких закладів, куди вас впустять із собакою

Пропонуємо вам підбірку dog-friendly кав’рень міста. Весна у Чернівцях – точно не та пора, коли хочеться сидіти у чотирьох стінах. Сонце всіх охочих і не дуже виганяє з домівок надвір: на вулиці Кобилянської нашестя закоханих парочок, біля Резиденції вже ледь не шикуються у черги всі магноліємани для неймовірних знімків, а у парках та сквериках – справжня тусівка пухнастиків-чотирилапиків. Їхні господарі тішаться, адже бездощова погода – це ледь не єдина можливість піти кудись із собакою у Чернівцях. У більшість торгових центрів, магазинів чи кав’ярень просто не впускають з улюбленцями. Сьогодні ми розвінчуємо міф про те, що у місті немає dog-friendly місць та пропонуємо вам добірку закладів Чернівців, де вашому собаці будуть раді.

1. «Чашка» (вулиця Степана Бандери, 7; проспект Незалежності, 115)

Години роботи: 09:00-22:00.

Тут насправді не тільки смачнючі десерти та великий асортимент чаю. У «Чашці» на Бандери є особливий постійний гість – блондинистий красунчик-лабрадор. Тому він буде радий і компанії вашого улюбленця. Для собак багато вільного місця, можна всадити (якщо вдасться, звісно) чотирилапика на м’які дивани і, як слід, «поселфитися» у позолочених дзеркалах – а їх тут дійсно багацько.

2. «Coffee-In» (вулиця Гете, 4)

Години роботи: 10:00-23:00.

Кав’ярню можна знайти без жодних ґуґл-карт – просто йдіть на неймовірний аромат свіжо змеленої кави. У «Кофеїні», як розповідають офіціанти, раді всім: і найменшим чіхуахуа, і статним лайкам. Тут м’які стільці-пуфи з подушками та багато вільного простору – ваш улюбленець, безсумнівно, залишиться задоволеним.

3. «Мантулки. Бутік солодощів» (вулиця Ольги Кобилянської, 7)

Години роботи: 08:00-23:00.

Якщо попередній заклад вдасться відшукати за запахом кави, то цей – за свіжоспеченими круасанами та кремовим праліне. «Мантулки» – не лише рай для дівчат з надзвичайно «інстаграмним» інтер’єром, а й затишне місце для ваших пухнастиків. За словами офіціантів, із собаками відвідувачів впустять лише тоді, якщо вони не вищі за прилавок солодощів. Проте навіть якщо ви власник півтораметрового алабая, але готові оплатити всі миттєві харчові примхи домашнього улюбленця – велкам!

4. «Gusto Coffee» (вулиця Ольги Кобилянської, 26; вулиця Петра Чайковського, 5; проспект Незалежності, 78)

Години роботи: 09:00-23:00 (вул. Кобилянської) 08:00-22:00 (вул. Чайковського, проспект Незалежності)

Якщо собачий рай існує, то ця кав’ярня, найвірогідніше, найбільш наближена до нього. У всіх трьох «Gusto», як запевнила адміністраторка закладу, dog-friendly-атмосфера. Тут вашим чотирилапикам запропонують навіть мисочки з безкоштовним кормом та водою. Багато вільного простору біля столиків, зручні м’які стільці-пуфи та, що не менш важливо, неслизьке паркетне підлогове покриття точно будуть до вподоби навіть найвибагливішим пухнастикам. А ще на інстаграм-сторінці кав’ярні є ціла рубрика з домашніми улюбленцями гостей. Тому хутчіш беріть своїх красунчиків та «зачекіньтесь» усім на заздрість!

5. «YUGO coffee» (вулиця Ольги Кобилянської, 45)

Години роботи: 09:00-22:00

Одна з найголовніших фішок цієї кав’ярні – це, звісно ж, «доґ-френдлість». Про це вам повідомлять одразу при вході – на скляних дверях красуються котик із песиком. А ще у «YUGO»  є свій амулет – юґо-мопс. Тут він скрізь: сьорбає каву на логотипі, прогулюється на керамічній стіні або ж на обідку вашої тарілки. Ба більше, навіть бейджи барменів у формі мопса! Безкоштовний собачий корм, м’які дивани та ну дуууже собача атмосфера просто заполонять серце вашого чотирилапика.

6. «М’ята» (вулиця Ольги Кобилянської, 49)

Заклад, що на Панській, ще зовсім юний – «М’яті» всього три тижні. Тут, окрім етно-розпису стін із петриківськими малюнками і надзвичайно зручних диванів, дуже багато вільного простору для ваших улюбленців. Як переконала адміністраторка, гості з собаками можуть розміститися на літній терасі або на другому поверсі. Там є спеціальна, немов створена для чотирилапиків, зона без велюрових диванів чи підвішених деталей інтер’єру, котрі якось можуть не догодити вашому улюбленцеві. Впевнені: всім пухнастим красунчикам і красуням та їхнім господарям тут точно сподобається.

7. «Blue bird coffee shop» (вулиця Головна, 111-109)

Години роботи: 09:00-21:00

Кав’ярня «Синя пташка» позиціонує себе як «dog-friendly». Тут для ваших улюбленців є мисочки з безкоштовним кормом та водичкою. Але, за словами бармена, вони зазвичай простоюють, бо собаки тут не дуже часті гості. Саме час виправляти! М’які стільці та дивани, невеличкі столики, біля котрих охоче розсядуться Графи та Цезарі, вивчаючи нові запахи живих квітів, які тут у окремих вазочках на столах. Обережно! Якщо захочете пригостити свого улюбленця шматочком вафлів із куркою, майте на увазі: пухнастик схом’ячить одразу все за обидві щоки – тут дуже смачно.

Публікація не є партнерською чи рекламною і відображає суб’єктивну точку зору авторки і редакції.

Анна Колісник

 

 

 

Коментарі