Новини

Чернівчан запрошують на літургію із Папою Франциском

Проща відбудеться 2 червня у Румунії.

Чернівчани мають можливість побувати на літургії з Папою Франциском у Румунії.

На запрошення президента та Католицької Церкви Румунії Його Святість Папа Франциск побуває з апостольським візитом у цій країні від 31 травня до 2 червня 2019 року.

Папа Франциск відвідає міста Бухарест, Ясси та Блаж, а також Марійний санктуарій Шумулеу-Чук. Візит відбуватиметься під гаслом «Прямуймо разом».

«2 червня о 10:45 Папа служитиме Літургію у Візантійському обряді для греко-католиків Румунії в місті Блажі. Під час Літургії буде проголошено блаженними 7 мучеників Унійної Церкви Румунії», – ідеться у дописі Чернівецької Єпархії УГКЦ.

Чернівчан також запрошують до спільної прощі разом із владикою Йосафатом на зустріч зі Святішим Отцем Франциском.

Зареєструватися на прощу можна в Катедральному Соборі Успіння Пресвятої Богородиці в Чернівцях.

Виїзд – 1 червня. Вартість із людини – 45 євро. У ціну входить переїзд, страхівка та ночівля у готелі зі сніданком. Кількість місць обмежена.

Довідка

Франциск (нар. 17 грудня 1936) — 266-й Папа Римський (з 13 березня 2013). Кардинал, примас Аргентини(2001—2013). Архієпископ Буенос-Айреський (1998—2013).  Прийняв таїнство священства 1969 року. Папа Римський Франциск був вихованцем українського священика і, на думку глави Української греко-католицької церкви митрополита Святослава Шевчука.

Коментарі