Афіша, Новини

BIMCO 2019. У Чернівцях відбудеться найбільший в Україні медико-фармацевтичний конгрес

Урочисте відкриття першого пленарного засідання відбудеться в палаці «Академічний».

2-5 квітня в палаці «Академічний» (вул. Шіллера, 11) відбудеться VІ Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів і молодих учених BIMCO 2019.

Він пройде на базі Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет».

Урочисте відкриття конгресу та першого пленарного засідання відбудеться сьогодні, 2 квітня, о 13:40.

BIMCO – це не просто науковий форум для молодих науковців. Це бренд, який кожного року дивує своїх відвідувачів! Вам здається, що ви вже все бачили? Цьогорічний конгрес переверне ваше уявлення про науку! Ще більше воркшопів для відточення вашої майстерності! Учасники з усього світу, які приїдуть, щоб поділитися своїм досвідом! Спікери, чиї імена говорять самі за себе! Вищий рівень рецензування, який пропустить тільки достойні роботи.

Під час пленарних засідань учасники Конгресу матимуть можливість прослухати лекції провідного науковця, професора Зульквівара Мірзи, екс-президента Секції невідкладної медицини Медичного товариства Великобританії (м. Лондон, Великобританія) та вченого-травматолога Oсами Аль-Одата, президента і засновника організації «Development dysphasia of the hip» МОЗ Йорданії (м. Амман, Йорданія).

Цьогорічний конгрес є найбільшим науковим студентським форумом в Україні. Його проводять уже вшістнадцяте, він налічує 1580 представників медичних та фармацевтичних навчальних закладів і лікувальних установ із 32 країн світу.

У рамках форуму пройдуть 38 секційних засідань та 27 клінічних майстер-класів і практикумів українською та англійською мовами.

Як це відбувалося торік, можете переглянути тут.

 

Коментарі