Новини

Справжня весна. Коли на Буковину прийде потепління. Фото

Синоптики розповіли «Шпальті», скільки жителям Чернівецької області ще чекати на підвищення температури повітря.

Після 28 березня і до кінця місяця у Чернівцях опадів не очікується, північно-західний вітер зміниться на південно-західний, а температура повітря підвищиться. Про це у коментарі «Шпальті» повідомила начальниця Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова.

«31 березня на буковинців очікує вже 11-16 градусів тепла. Наразі хоч і прохолодно, проте середньодобові температури у межах кліматичної норми. Найхолодніше буде 28 березня. Ранкова температура повітря в цей день буде в межах від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Денна температура прогріватиметься до +3 – +8. У четвер по області пройдуть невеликі опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг», – розповіла вона.

За словами Тетяни Негадайлової, 1 квітня на території Чернівецької області також можливі опади. Вдень – від 5 до 10 градусів тепла, вночі – до 5 градусів.

Натомість із 10 квітня синоптики очікують підвищення температури повітря і настання справжньої теплої весни. Поки ж пропонуємо вам «зігрітися» весняними фото Альони Чорної.

Коментарі