Новини

#Люблю_театр_за. До міжнародного Дня театру у Чернівцях запустили флешмоб

Авторові найкращого допису у соцмережі подарують книгу.

У Чернівцях запустили флешмоб до Міжнародного дня театру. Буковинцям пропонують написати у соцмережі, за що вони люблять театр, і  отримати за це подарунки.

Флешмоб анонсували на інстраграм-сторінці муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської.

«День театру – 27 березня, і ми будемо безмежно щасливі почути, чим для вас є театр, за що його любите? Тому пропонуємо флешмоб «Люблю театр за…». Тут можна розповісти про улюблену виставу чи актора, а, може, маєте улюблений театр? Або в який ходите найчастіше? Або про свій останній візит до театру. Що захочете – головне, щоб про театр.
Напишіть пост у себе на сторінці, зніміть відео, зробіть сторіс – будь-який варіант підійде, головне – не забудьте поставити хештег #люблю_театр_за 
За ним ми виберемо автора найоригінальнішого привітання й подаруємо книгу «Мрія з оксамиту та золота». Дуже сподіваємося, що ви підтримаєте нашу ідею, і ми дізнаємося більше про те, що ви любите, щоб стати кращими для вас!» – ідеться у дописі. 

Взяти участь у флешмобі можна до 28 березня.

Нагадаємо, до Міжнародного Дня театру актори муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської підготували прем’єру «Чудеса Мері». Сімейну виставу можна буде побачити 30 та 31 березня.

 

Коментарі