Новини

«Чорний квадрат» привіз чернівчанам комедію «Медовий місяць»

Глядачі разом з акторами поринули у роздуми на теми кохання, зради, довіри та різні пікантності.

Актори столичного театру імпровізацій «Чорний квадрат» презентували чернівчанам комедію «Медовий місяць». Виставу київські гості зіграли у концертному залі «Flora club».

Глядачі поринули разом з акторами у роздуми на теми кохання, зради, довіри та різні пікантності. Це жіноча вистава, але в якій жіночій тусовці немає тем про чоловіків?

Три подруги збираються в переддень Нового року. Катя і Лора – сестри. Вони живуть разом. Але Катерина хоче, щоб Лора влаштувала своє особисте життя і з’їхала з квартири. Коли молодша сестра розповідає про серйозність намірів її хлопця, Катя не стримує захвату: «О! Він зробить тобі пропозицію! Ти з’їдеш!» Також дівчата жартують про вічну жіночу проблему «нема що одягнути»: «Ти дивися! Це ж треба так затриматися в твоєму житті, щоб побачити тебе у всіх платтях».

Коли якийсь чоловік телефонує і запитує, де Лора, Катя викрикує: «Вона вийшла! Як куди вийшла? Заміж вийшла».

До сестер на святкування Нового року приходить подруга Валя. Це найнеординарніша і найцікавіша героїня. Вона все робила, як мама каже: закінчила школу з медаллю, здобула вищу освіту, вийшла заміж. Догоджає чоловікові, ліпить пельмені, тушкує капусту, будує кар’єру. Здається, це ідеальний шлюб. Але раптом Валя дізналася, що секретарка Анастасія закрутила роман з її чоловіком. Жінка навіть знайшла відеодокази зради і тепер рішуче налаштована на нове життя та експерименти. Діалоги Валі сповнені оптимізму:

«Не треба мене нічого питати. Я й сама все розкажу!»

«Розлучення буде завтра, а сьогодні пємо».

– Я курила.

 – Так ти ж кинула.

 – А я недокинула!»

Лора вона впевнена в собі кокетка, їй не складно вести бесіди з чоловіками і вона без жодних складнощів вміє сподобатися. Лора оптимістака, добре знає, чого хоче, і легко досягає цього. Вона бачить чоловіків наскрізь, а її колекцією завойованих сердець захоплюються подруги.

Інша дівчина, Катя – успішна ділова жінка, яка реалізувала себе в професії, але дуже розчарувалася в сучасних чоловіках. Та всупереч цьому, Катя залишається романтичною особою, яка все ще чекає свого принца. Але знаходить його у чоловікові, з яким зустрічалася упродовж року, однак не будувала щодо нього серйозних планів.

Завершується спектакль «хепі-ендом» і роздумами, що «медовий місяць»–період скороминучий та сповнений емоціями і враженнями. А опісля настає буденність, де так важливо любити один одного і розуміти.

Актори не тільки на найвищому рівні відіграли виставу, але й імплементували її у чернівецькі реалії. Герої йдуть на святкову вечерю у ресторан «Пікнік». Жартують про «місто, де варто жити і вжити», та згадують прогулянку вул. Кобилянською. Глядачі із захватом аплодували акторам, а опісля фотографувалися та запрошували приїжджати частіше.

 

Альона Чорна

 

Коментарі