Новини

Чернівецькі каратисти привезли медалі з престижного турніру у Львові

Спортклуб «Лідер» на Lviv Open Cup-2019 посів 5 місце із 72 команд з десяти країн світу.

16-17 березня у Львові відбувся традиційний турнір із карате International Lviv Open Cup-2019. Ці змагання – другий із шести етапів Прем’єр-ліги Української федерації карате.

Турнір зібрав 960 провідних каратистів із 72 клубів з десяти країн світу. До Львова приїхали позмагатися перші номери національних збірних команд України, Білорусі, Польщі, Чехії, Індії, Ізраїлю, Латвії, Ірландії, Великої Британії та Словаччини. Про це повідомляє прес-служба Української федерації карате.

П’яте загальнокомандне місце посів чернівецький спортивний клуб «Лідер». На змаганнях його представили 16 спортсменів, яким вдалося виграти 12 медалей (4 золоті, 5 срібних і 4 бронзові). Зокрема, «золото» в активі Дмитра Богданова, Владислава Ліпінського, Назара Пранничука та Олександра Карася.

Вам буде цікаво: Творити історію. Каратист Валерій Чоботар про тріумф на чемпіонаті світу та олімпійські амбіції

Інші чернівецькі спортклуби до десятки кращих не ввійшли. Представники клубу «Maximum» здобули два «золота» (Різван Талібов, Олексій Гоцуляк), два «срібла» і дві «бронзи». Також призові місця посіли каратисти спортивного клубу «Тай-Сен». У їхньому активі одна золота медаль (Ірина Васкан) та чотири бронзових.

Загалом за головні призи турніру змагалися каратисти всіх вікових категорій — від восьмирічних дітей до юніорів і дорослих. Трійку призерів сформували спортивні клуби зі Львова, Києва та Одеси. За рівнем спортсменів Lviv Open Cup-2019 визнали одним із найкращих турнірів Української федерації карате.

 

 

Коментарі