Новини

Чернівчанин Денис Колюбакін став номінантом премії «Тато року»

Він може здобути перемогу у категорії «Тато-лікар».

Сайт 4mama.ua. презентував Всеукраїнську премію «Тато року 2019». Серед номінацій премії є такі: «Тато-блогер», «Тато-зірка», «Тато-спортсмен», «Тато-освітянин» і «Тато-лікар».

Чернівчанин, лікар-анестезіолог, завідувач реанімації новонароджених першого пологового будинку м. Чернівців Денис Колюбакін став номінантом премії «Тато року» у категорії «Тато-лікар». Це лікар-інноватор, людина з добрим серцем, якого люблять маленькі пацієнти та поважають їхні батьки.

Денис Колюбакін – щасливий батько двох передчасно народжених діток: хлопчика шести років та доньки чотирьох років. Має 15-річний стаж роботи у реанімації новонароджених обласної клінічної лікарні Чернівців. 

«Улюблена робота та сім’я займають увесь час і усе серце, а співпраця з благодійними фондами та просто добрими людьми-волонтерами дозволяє наповнювати реанімацію новонароджених такою необхідною для вихожування тяжкохворих діток апаратурою», – каже він.

У коментарі «Шпальті» Денис розповів, що робитиме, якщо переможе у своїй номінації.

«Я хочу привернути увагу всієї країни до питання матеріально-технічного оснащення пологового будинку. Хочу звернути особливу увагу на необхідність добудови перинатального центру, який так потрібен Чернівцям. Усе для дітей. Діти – то святе».

Дениса Колюбакіна підтримують його колеги і закликають робити це й інших чернівчан.

«Сьогодні один із кращих лікарів (не побоюсь цього слова), завідувач відділення реанімації новонароджених Денис Вікторович Колюбакін став номінантом у категорії «Татусь-лікар року». Це непересічний лікар, професіонал, який врятував сотні маленьких буковинців. Людина і лікар, який завжди ставив на перше місце дитячі життя, він точно один із тих, для кого кожний пацієнт є важливим, і він завжди буде вірити і йти до кінця, він завжди знаходить слова підтримки, які надають сили навіть у найскладніший момент… Зараз кожен може сказате своє «Спасибі», віддавши свій голос за людину з великої літери. Зробимо Дениса Вікторовича «ТАТУСЕМ-ЛІКАРЕМ РОКУ», – пише про нього Регіональний представник міста Чернівців у Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні пташки» Олексій Марчук.

Підтримати Дениса Колюбакіна можна тут.

 «Бути татом – модно! Ми прагнемо, щоб усі могли дізнатися про тих, хто робить батьківство в Україні справжнім трендом XXI століття. Голосуй за найкращих татусів», – пишуть організатори.

Коментарі