Новини

У Чернівцях відіграли драйвовий концерт до Дня українського добровольця. Фото

Для чернівчан виступили добре знані гурти «Monopolia», «Гудіні», «Серцевий напад» та Устим Бук.

У пабі «RePublic» пройшов святковий концерт #ДоброБук до Дня українського добровольця. Для чернівчан виступили добре знані гурти «Monopolia», «Гудіні», «Серцевий напад» та Устим Бук.  Провели захід лідери гурту «Гуцул Каліпсо».

«Добровольці стали на захист країни за покликом серця, а не за наказом. Серце – саме воно змусило їх узяти зброю до рук. Їхня безмежна любов до рідної землі є одним із тих слонів, які тримають наше мирне життя. Кожен із нас має усвідомити відповідальність за своє завтра. І хоча б якусь частину своєї доброти докласти до спільної перемоги», – ділиться чернівчанка Тетяна.

Окрім музичної частини організатори висловили вдячність усім, хто підтримує добровольців, та вручили подяки від 16 резервної сотні ДУК ПС. За сприяння визвольній справі подяку отримала й медіа-платформа «Шпальта».

«Тільки зусиллями всіх найкращих представників українського суспільства ми зможемо звільнити окуповані землі нашої Батьківщини, а також здобути національну Українську Державу», – йдеться у подяці.

Фото Альони Чорної

 

 

Коментарі