Новини

Перший «G4 Talks». У чернівецькій гімназії започаткували платформу живого спілкування

Це платформа спілкування старшокласників з успішними випускниками цього навчального закладу.

У чернівецькій гімназії №4 започаткували «G4 Talks» (4 гімназія спілкується). Це платформа спілкування старшокласників з успішними випускниками цього навчального закладу.

Організаторами першого «G4 Talks» стали її колишні випускники: доктор медичних наук Василь Присяжнюк, дипломат Максим Кияк, держслужбовець Михайло Павлюк та медіа-платформа «Шпальта».

«Мета такої ініціативи – корисні розмови для учнів, мотивувальні приклади, патріотичне виховання. А також, що важливо – приклад для інших шкіл міста, щоб у такому форматі живого спілкування діти могли побачити себе, грубо кажучи, через 20 років, почути відповіді на запитання, які зараз їх хвилюють, отримати приклад ставати лідерами думок, патріотами України», – розповіли організатори.

Перший такий «G4 Talks» уже відбувся у гімназії для вчителів і старшокласників нашого міста. Дипломат Максим Кияк розповідав школярам про інформаційну війну. Він пояснював, як за допомогою пропаганди нас змушують до непотрібних дій та думок, а також вчив захищатися від цього впливу.

Коментарі