Новини

З’явилася електронна карта всіх закладів, які надають первинну медичну допомогу, та лікарів ФОПів

Новий дешборд на сайті Національної служби здоров’я України дасть відповіді на всі запитання пацієнтів.

Електронна карта місць надання первинної медико-санітарної допомоги (ПМД) з’явилася на сайті НСЗУ. Мапа містить інформацію розташування закладів первинки у кожній області країни, їхні контакти, інформацію про декларації у лікарів тощо. Про це повідомляє прес-служба Національної служби здоров’я України.

Відтепер кожен охочий має вільний доступ до електронної карти розташування закладів з адресами та контактними телефонами.

«Дешборд містить інформацію про місця надання ПМД: електронна карта розташування з адресами та контактними телефонами, розподіл закладів за областями, кількість декларацій у кожного лікаря закладу. А також розподіл декларацій за віковими групами та за спеціальностями лікаря. На дешборд потрапляє кожен лікар і заклад, який має хоча б одну активну декларацію», – йдеться у повідомленні НСЗУ.

Наразі дешборд складається з трьох сторінок. Переглядати дані можна у збільшеному масштабі. Із даними дешборду можна працювати за допомогою різноманітних фільтрів, таблиць/карт/візуалізацій. Інформація оновлюється декілька разів на місяць. А діяльність НСЗУ базується на прозорості та відкритості даних. Кожен етап трансформації системи охорони здоров’я буде відбуватися за допомогою сучасних електронних інструментів, – зазначають в НСЗУ.

Скористатися мапою можна за посиланням ➡ https://goo.gl/ub6eEk.

Що тут можна знайти:

– всі заклади та лікарів, які уклали договір з НСЗУ (навіть якщо лікар уклав лише одну декларацію);
– електронну карту закладів з усіма контактами амбулаторій та лікарів;
– розподіл комунальних та приватних медзакладів та лікарів-ФОПів за регіонами;
– кількість декларацій, які уклав лікар (пошук можна здійснювати за прізвищем чи спеціальністю лікаря);
– розподіл декларацій за віковими групами, статю та за спеціальностями лікаря.

Довідка. Дешборд — сторінка на веб сайті, де збирається найважливіша інформація з цілого облікового запису користувача. Використовується для швидкої навігації і для швидкого доступу до найбільш важливої інформації.

 

Коментарі